grand cafeNieuws

Nieuwe menukaarten vanaf 15 september

Vanaf 15 september start Grand Café de Schalm met een nieuwe lunch- en dinerkaart. Tevens kan het Staande Ovatie Menu vanaf die datum weer besteld worden. Dat wordt dus weer heerlijk genieten van nieuwe en smaakvolle gerechten!

Kunt u niet wachten? Onder het kopje Menukaarten vindt alvast de kaarten.

--------------------------

BIJ ONS - Nieuw Veldhovens Live Programma
Zondag 5 oktober / zondag 2 november om 11:15u
Een compleet nieuw initiatief van SWOVE, Weekkrant de Ahrenberger en Theater De Schalm. Ria Bettgens en Henk Hendrikx ontvangen bij dit programma diverse gasten, met wie ze praten over Veldhovense actuele onderwerpen. Bij de eerste editie op zondag 7 september komen 'Veldhovens Fisje' en 'Herdenking bombardement 17 september' aan bod. Thom Roosen en Christiane Celis zorgen voor live-muziek.
BIJ ONS vindt plaats in het Grand Café van De Schalm en de toegang is gratis. Bekijk hier het artikel in het Eindhovens Dagblad over dit programma.

--------------------------

Breitheater Veldhoven
Wekelijks op dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30u
Op 9 september om 9.30 start het Breitheater Veldhoven. Een wekelijkse vrij toegankelijke activiteit voor iedereen, die graag breit of haakt. Breiclubs en haakgroepen starten op veel plaatsen in het land, maar tot nu toe nog niet in Veldhoven.
Vrijwilligsters van het Rode Kruis, SWOVE en Vrienden van de Thuiszorg zijn de initiatiefnemers. De Schalm stelt het Grand Café ter beschikking, vandaar de naam. Er zijn geen kosten voor deelname, je hoeft alleen je eigen brei- of haakwerk mee te nemen en consumpties zijn voor eigen rekening. Klik op deze link voor meer info.