Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling 'House of Cash'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

theaterDetail

wat zegt de pers

Rockportaal

De set wordt prima opgebouwd en bestaat uit veel meer dan louter de bekende nummers.Ze passeren wel de revue en iedereen zingt graag mee met “Ring of Fire”, “Walk theLine” en “(Ghost) Riders in the Sky”. Gelukkig bestaat de set uit veel meer dan een grotesing-a-long. Ook minder bekende nummers staan op de setlist, waardoor een mooieroverzicht bestaat uit het muzikale oeuvre van Johnny Cash. Naast de muzikale kwaliteitenis ook de presentatie prima verzorgd. Op het podium ziet alles er prima uit en ook op degrote schermen komen veel mooie beelden voorbij, die prima passen bij deze show. Zozien we het grote voorbeeld van de Def Americans in allerlei facetten van zijn leven.
Muziek zaterdag 24 maart Grote Zaal

Def Americans

 House of Cash
€ 20,00

voorstellingsinformatie

Geen enkele andere band in Nederland weet de authentieke sound van Johnny Cash zo natuurgetrouw neer te zetten als de Eindhovense band Def Americans. Met bevriende musici, zangers en zangeressen benaderen ze wat destijds werd neergezet door Johnny Cash, The Tennessee Three, The Carter Sisters en The Statler Brothers. Wereldberoemde klassiekers als ‘Get Rhythm’, ‘I Walk The Line’, ‘Folsom Prison Blues’, ‘Jackson’ en ‘Ring of Fire’ zullen geheel in stijl de revue passeren met veel aandacht voor het visuele aspect. De Def Americans hebben ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van Johnny Cash een concept ontwikkeld voor de show ‘House of Cash’, waarbij het publiek het gevoel zal hebben dat de ‘Man in Black’ er zelf bij is.


Deze voorstelling is te combineren met een themadiner in het Grand Café. U ziet deze als optie terug tijdens het bestellen.


THEMADINER - AMERIKAANS
Caesar salad with crawfish en pickles sauce
------------
Big bad burger
Gegrilde XL-hamburger met ui, tomaat en bacon geserveerd met whiskysaus, sla en friet

bekijk een preview