Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling '(How to make) 10 Mistakes'. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:

Verzenden

Inschrijven wachtlijst

theaterDetail

wat zegt de pers

GPD

Gruppo Sportivo drukte onmiskenbaar een stempel op de Nederlandse popscene

3voor12 (VPRO)

Ouderwets stappen met Gruppo Sportivo. De Haagse popband die in 1976 werd opgericht door Hans Vandenburg is nog altijd niet te stoppen en zetten als vanouds podia op stelten
Muziek zaterdag 29 december Grote Zaal

Gruppo Sportivo

 (How to make) 10 Mistakes
€ 18,00

voorstellingsinformatie

Gruppo Sportivo laat aan de hand van anekdotes en liedjes horen hoe ze ná de pauze tot het integraal spelen van één van hun succesvolste albums, ’10 Mistakes’ gekomen zijn.
Voor de pauze vertelt Hans, gezeten op een luie bank en in het licht van een gezellige schemerlamp, echt gebeurde sterke verhalen over o.a. de foute eerste single, maffe Italianen, drugs en sex in de band, hotel-perikelen en creatieve roadies. Het publiek mag daarbij middels luidkeels roepen kiezen uit een waslijst hilarische hoogte- en dieptepunten waar Spinal Tap bij verbleekt. Tussendoor laat de band horen waar ze, muzikaal gezien, al die jaren de inspiratie vandaan haalden om zelf ook hits en nog betere nummers te schrijven.


Als Gruppo Sportivo na de pauze het podium bestijgt, kunnen degenen die dat willen naar voren gaan om te dansen. De orkestbak is dicht gelegd waardoor er toch nog wat ruimte is voor het podium.


Voor het programma van Gruppo Sportivo om 21.15 uur start bent u van harte uitgenodigd in de foyer waar de band Twenty-Sicks optreedt (aanvang 20.15 uur)


Na afloop van Gruppo Sportivo zorgt de band Broodje Earring voor een afterparty in de foyer.


In de brochure staat vermeld dat het een vlakke zaal voorstelling is. Dit is niet het geval. Iedereen die voor 24 november heeft gereserveerd is hier schriftelijk van op de hoogte gesteld.

bekijk een preview