De Schalm start talkshow

Waar de maand mei normaal gesproken als ‘hoogseizoen’ geldt, is het nu opvallend stil in Theater de Schalm. Voorstellingen en evenementen kunnen uiteraard niet doorgaan, maar helemaal stil zitten past niet bij het Veldhovense theater. Vandaar dat de directie van De Schalm besloten heeft om vanaf maandag 25 mei haar eigen talkshow uit te zenden.

Bekijk de promo hier!

Ghost light
Toen het theater eind maart gesloten werd, bleef op het podium één lichtje branden. ‘Een zogenaamd ghost light’, vertelt technicus Maarten Willems, ‘waarachter wat bijgeloof schuilt. Het licht dient om de theatergeesten gunstig te stemmen.’ Deze geesten zullen vanaf nu extra in hun nopjes zijn, want rondom het ghost light is inmiddels een compleet talkshowdecor ontsprongen.

De Schalm Verlicht
De nieuwe talkshow heeft de passende naam ‘De Schalm Verlicht’ gekregen. Een knipoog naar het ghost light en tegelijkertijd een overkoepelende boodschap. Het theater hoopt met de maatschappelijke en culturele show een beetje verlichting in deze vreemde tijd te bieden Te gast zijn onder andere artiesten, verenigingen, ondernemers en maatschappelijk, culturele partners. Ook is er tijdens elke uitzending live muziek.

Vanaf 25 mei online
Alle gasten schuiven dit keer aan bij Schalm-medewerker en interviewer Mark van der Linden. Op het podium van de Grote Zaal praat hij met hen over de tijd van nu. De Schalm Verlicht wordt om de week opgenomen en is dan gedurende twee weken te bekijken via www.deschalm.live. De eerste uitzending staat vanaf maandag 25 mei vanaf 16.00 uur online. 

Ideeën of suggesties
Ben of ken je iemand die zijn of haar verhaal in onze talkshow wil komen doen? Stuur dan een mail aan redactie@deschalm.com, en we komen er op terug.

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie