Vanaf juni weer films

De Schalm start vanaf dinsdag 9 juni weer met het vertonen van films. 
Op dinsdag- en woensdagavond om 20.00 uur draaien wij de films die eerder dit seizoen vanwege de coronacrisis verplaatst moesten worden. Dit zijn:

di 08 en wo 09 juni: Vice
di 16 en wo 17 juni: On the basis of sex
di 23 en wo 24 juni: They shall not grow old (3D)

We nemen hierbij uiteraard de coronamaatregelen in acht. Voor alle films geldt:

Vooraf reserveren is verplicht, via deze website. Reserveren kan tot uiterlijk 17.00 uur op de dag van de film. Per film worden maximaal 30 personen toegelaten. Stoelen waarop je kan plaatsnemen zijn duidelijk gemarkeerd. Kom je met maximaal 2 personen uit hetzelfde huishouden, dan mag je naast elkaar zitten. Kom je met meer dan 2 personen, kan je helaas niet bij elkaar zitten in de zaal. Er is geen garderobe, je jas kan je op een lege stoel naast je neerleggen.

De bar in de foyer is voorafgaand aan de film open. Je kan daar, met inachtneming van 1,5 meter afstand van elkaar, een consumptie bestellen en deze met pin betalen. De consumptie mag mee de filmzaal in. Zaaldeuren gaan een kwartier voor aanvang van de film open, tickets worden gescand bij de ingang.

Hygiëneregels
We willen alle bezoekers verzoeken de gangbare hygiëneregels in acht te nemen. Bij de ingang van het theater staat desinfecterende gel, waarmee je bij binnenkomst je handen kan ontsmetten. Probeer toiletbezoek zo veel mogelijk te beperken. Blijf thuis als je milde gezondheidsklachten hebt, en nies en hoest in je elleboog. 

Reserveren
Selecteer de film en datum van je keuze in ons Schalm Cinema overzicht.

Wij wensen je een fijne avond!

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie