Nieuw theaterprogramma in De Schalm!

Voor een aantal voorstellingen is de kaartverkoop al gestart. De overige voorstellingen gaan vanaf zaterdag 29 augustus (11.00 uur) in verkoop. Het aantal kaarten is vanwege de genomen veiligheidsmaatregelen beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent! 

Het volledige programma bekijk je hier.

De kaarten voor Youp van ’t Hek en Veldhuis & Kemper worden verkocht op basis van loting. De uitslag hiervan wordt half september bekend gemaakt. 

We zijn trots en blij dat we weer van start kunnen gaan en kijken er naar uit om iedereen weer te verwelkomen in ons theater! 

Veilig en verantwoord bezoek
Online reserveren werkt als volgt: kies het gewenste aantal stoelen. Ons ticketsysteem kent automatisch vaste plaatsen toe. Naast de gereserveerde plaatsen worden automatisch drie lege plaatsen geblokkeerd. Ook zijn alle oneven rijen in de zaal geblokkeerd. Zo wordt aan de 1,5-meter maatregel voldaan. Naast elkaar zitten mag met twee personen of met meerdere personen uit hetzelfde huishouden. Wil je met meer dan twee personen komen, maar kom je niet uit hetzelfde huishouden? Maak dan aparte reserveringen.

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie