Zomersluiting Theaterkassa en kantoor

De theaterkassa is deze zomer, zowel telefonisch als aan de balie, gesloten van zaterdag 23 juli tot maandag 5 september. De kassa is wel per mail bereikbaar op reserveringen@deschalm.com. Ook ons kantoor is deels gesloten. 

Theaterkassa 

Van zaterdag 23 juli tot maandag 5 september is de theaterkassa, zowel telefonisch als aan de balie, gesloten. De kassa is wel per mail bereikbaar op reserveringen@deschalm.com. E-mails worden regelmatig gelezen. Heb je online gereserveerd en gekozen voor 'tickets per post'? Deze worden dan na de zomersluiting verstuurd. 

Vanaf maandag 5 september is de kassa weer telefonisch bereikbaar en aan de balie geopend van maandag tot en met vrijdag van 11.00 - 15.00 uur en drie kwartier voor aanvang van een voorstelling of film.

Kantoor
Het kantoor is van maandag 25 juli t/m zondag 7 augustus bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00-12.00 uur. Van maandag 8 t/m zondag 28 augustus is het kantoor helemaal gesloten. Voor dringende vragen zijn we bereikbaar per mail op info@deschalm.com. Ook deze inbox wordt regelmatig gelezen. 
Vanaf maandag 29 augustus zijn we weer telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrrijdag van 9.00-17.00 uur. 


We wensen je een hele fijne zomer!