Interactief theatercollege

Thuis en op de werkvloer kleur bekennen

Drijfverenshow
27 Dec

In een kleine twee uur duren show nemen Jacko Wijsneus en Niels IJdeltuit het publiek mee in de wereld van hun drijfveren.
Al snel kom je er achter dat: “Hoe je denkt en waarom je iets doet”, makkelijker te begrijpen is als je werkt met de kleuren van Clare W. Graves. Zou dat wat zijn voor jou en je partner? Jacko en Niels weten inmiddels dat daar de sleutels tot succes liggen. Ze hebben ze voor jullie meegenomen.

De show is dus ideaal om samen met je partner te bezoeken, twee mensen vormen immers een team.
Ook voor bedrijven met kleine teams is deze show geschikt. Mensen die (nog) geen volledige drijfveren-analyse hebben gedaan, kunnen gebruik maken van de Quick Scan voor in het 80 pagina dikke programmaboekje. Dit boekje is bij de prijs van de ticket inbegrepen.

Jan-Maarten van Rooij en Niek de Groot spelen als Jacko Wijsneus & Niels IJdeltuit ieder hun karikatuur van de kleuren Geel (willen begrijpen) en Oranje (willen winnen). Ze laten in hun spel en woordgebruik zien wat de specifieke kenmerken van die waardesystemen zijn. Vanuit die rol leggen ze natuurlijk alle kleuren uit, met behulp van de motivatietheorie van David Mc Clelland en natuurlijk de drijfveren theorie van Clare W. Graves! Hoewel de show vol humor en actie zit is de inhoud gebaseerd op een wetenschappelijk erkende theorie.

We gebruiken methodieken en technieken uit zowel de marketing communicatie als de theaterwereld. Uit de marketing gebruiken we de nieuwsgierigheidsbenadering, framing, verankeringstechnieken. Uit  de theaterwereld gebruiken we dialogen, liedjes, sketches, kostuums, licht en geluid. We zorgen ervoor dat zowel auditieve, visuele als kinetisch ingestelde mensen aan hun trekken komen.

De wijze waarop mensen in staat zijn informatie op te nemen, verschilt sterk. De werkelijkheid wordt zelfs vaak compleet anders ervaren. Marc Marie Huijbregts liet in zijn oudejaarsconference 2018 zijn publiek een geluidsfragment horen. Vervolgens confronteerde hij zijn publiek met twee verschillende percepties van het geluidsfragment. We beseffen ons niet dat anderen een andere perceptie kunnen hebben. Hij noemt het: “Dat verschillende mensen anders denken, omdat de hersenen anders werken.” Wij beseffen ons dat hij wel eens gelijk kan hebben.

Website
Facebook

Het is een leuke opleiding die er voor zorgt dat je direct met drijfveren aan de slag kunt.

“Gesprekken in je team en bij de koffieautomaat zullen nooit meer hetzelfde zijn”

“Je koopt nooit meer een cadeau voor een ander juist omdat je het zelf graag wilde hebben”

“Je krijgt de sleutels tot succes in handen”

“Leerzaam, leuk en zet je aan het werk”

“Het is horen, zien en beleven”

Interactieve theatershow om denken en doen, van jezelf en anderen, beter te begrijpen

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie