Fri 9 Oct 20:15

De 3 (zachte) g's on tour

Gerrie Smits, Sem van den Borne en Bram Martens
9 Oct
20:15
  • 9 Oct
    20:15
    Grote Zaal

Gerrie Smits, Sem van den Borne en Bram Martens vormen de nieuwe lichting cabaretiers uit Noord Brabant.

Ze begonnen als comedians in rokerige achterafzaaltjes, reisden van Maastricht tot Delfzijl en traden op in rookvrije cultuurhuizen en kleine theaters in het zuiden des lands. In 2020 staan de mannen samen op het podium, om zich daarna ieder op hun eigen solocarrière te storten. Brabanders over hun geliefde Brabant, waar de nachten vaak lang, de dagen soms saai en de comedians met heel veel zijn. Af en toe een speldenprik naar de eigen streek, maar vervolgens altijd die lach. 

Veilig en verantwoord bezoek
Online reserveren werkt als volgt: kies het gewenste aantal stoelen. Ons ticketsysteem kent automatisch vaste plaatsen toe. Naast de gereserveerde plaatsen worden automatisch drie lege plaatsen geblokkeerd. Ook zijn alle oneven rijen in de zaal geblokkeerd. Zo wordt aan de 1,5-meter maatregel voldaan. Naast elkaar zitten mag met twee personen of met meerdere personen uit hetzelfde huishouden. Wil je met meer dan twee personen komen, maar kom je niet uit hetzelfde huishouden? Maak dan aparte reserveringen.

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie