Sat 21 Nov '20 19:00 and 21:00

Een leven samen

Alfred van de Heuvel, Doris Baaten, Ara Halici en Alexendra Alphenaar
Sat 21 Nov '20
19:00 and 21:00

Julius en Ina zijn een jaar of zeventig en wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Julius was vroeger tekenaar. Ina ging voor het gezinsleven. Ze delen een leven samen. Maar dat weten ze niet meer zo goed. 

Iedere morgen ontmoeten Julius en Ina elkaar voor het eerst. Ze delen hoogte- en dieptepunten uit hun gezamenlijke leven. Ze maken ruzie. Hebben eindeloze gesprekken en hoogoplopende discussies. En ze worden verliefd. Iedere avond nemen ze afscheid van elkaar en vergeten ze de ander. Om de dag erna opnieuw verliefd te worden. 

Een leven samen is een intieme en liefdevolle musical gemaakt in een tijd die wel wat intimiteit en liefde kan gebruiken.

Veilig en verantwoord bezoek
Online reserveren werkt als volgt: kies het gewenste aantal stoelen. Ons ticketsysteem kent automatisch vaste plaatsen toe. Naast de gereserveerde plaatsen worden automatisch drie lege plaatsen geblokkeerd. Ook zijn alle oneven rijen in de zaal geblokkeerd. Zo wordt aan de 1,5-meter maatregel voldaan. Naast elkaar zitten mag met twee personen of met meerdere personen uit hetzelfde huishouden. Wil je met meer dan twee personen komen, maar kom je niet uit hetzelfde huishouden? Maak dan aparte reserveringen.

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie