Sat 4 Jan 20:15

Twintig Twintig

De Zjoem
4 Jan
20:15

Door hun onorthodoxe bezetting (een zanger-gitarist, een accordeonist en maar liefst vijf blazers) klinken ze als geen enkele andere band: De Zjoem. Na hun uitverkochte optreden in 2017 staan ze dit seizoen in onze Grote Zaal. Op de allereerste zaterdag van het nieuwe decennium.

Met al hun goede voornemens voor 2020 nog helemaal intact, zullen deze zeven ras-Brabanders muzikaal het beste in elkaar naar boven brengen. Dankzij hun eigengereide teksten op bekende melodieën staat De Zjoem garant voor een avond vol herkenning, maar ook vol verrassing. Want welke andere band zingt er over Zandoers? Of over de zus van Cor van Zon? Na deze voorstelling zult u voor altijd anders luisteren naar bijvoorbeeld The Beatles, Ramses Shaffy en ABBA. En hoe het anno 2020 met Malle Babbe is?

Wees gerust, ook zíj heeft goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie