Sun 8 Mar 14:30

The show must go on

Barrie Stevens gaat altijd door
8 Mar
14:30
  • Sun 8 Mar
    14:30
    Lindenzaal

Vanwege het grote succes van Barrie Stevens in ‘Dancing With The Stars’ en de daardoor toenemende druk in zijn agenda is deze voorstelling geannuleerd. Alle gasten zijn hier persoonlijk van op de hoogte gesteld.

Een voorstelling vol humor en mooie verhalen met een lach en een traan. En natuurlijk met ‘song and dance’. Over zijn liefdes en alle ups-and-downs. Over hoe bijvoorbeeld Annie M.G. Schmidt hem in ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ expres moeilijke woorden liet zeggen. En over al die merkwaardige dingen die een op en top Engelse jongen meemaakt als hij in het vrijere Nederland belandt. Allemaal bouwstenen die hem de kleurrijke figuur maakten die hij nu is.

Barrie is als jonge Engelsman naar Nederland gekomen om als danser ‘het vak’ in te gaan. Een lange carrière die nog steeds doorgaat. Zijn kreet “vooral doorgaan” kent iedereen. En nu is het de tijd om over die veelzijdige loopbaan en zijn leven te vertellen.

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie