Sat 4 Apr 20:30

Voortschrijdend inzicht

Marc de Hond
4 Apr
20:30
  • Sat 4 Apr
    20:30
    Lindenzaal

‘Voortschrijdend inzicht’ is een inspirerend, inzichtelijk en optimistisch verhaal over omgaan met verandering, voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.

Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg. Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer naar 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje. In zijn nieuwe theatervoorstelling 'Voortschrijdend inzicht' legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering.

Bijzonder theaterkunstproject

Marc de Hond heeft deze tour omgedoopt tot een bijzonder theaterkunstproject. Hij is te zien in 29 theaters, waar hij elke avond geïnterviewd wordt over zijn leven. Ook wordt elke voorstelling opgenomen. Bij De Hond werd dit jaar blaaskanker geconstateerd. De overlevingskansen hiervoor zijn helaas erg slecht, na vijf jaar is slechts 35% van de patiënten nog in leven.

De voorstellingen worden opgenomen, zodat zijn kinderen James en Livia hun vader later kunnen bekijken op film. Tijdens deze voorstelling is Ruben Nicolai de presentator.

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie