Sat 2 May 13:30 - 16:00

DATUM VERVALLEN: De Efteling-Musical Sprookjesboom (5+)

2 May
From 13:30
  • Sat 2 May
    13:30
    Grote Zaal
  • Sat 2 May
    16:00
    Grote Zaal

Een vrolijke, interactieve, familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en alle andere Sprookjesbosbewoners. Een betoverende musical voor de héle familie!

Een écht mens in het bos!
De Sprookjesbosbewoners ontdekken een ‘écht mens’ in het Sprookjesbos… een houthakker. Iedereen is in rep en roer. Als de houthakker - na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet. Helpen jullie mee om het Sprookjesbos te redden? 

Met leuke meezingliedjes als ‘Stampen, Stampen, Stampen’ en ‘Hout Hakken’. Zing, dans en stamp mee in dit grootse avontuur!

 

Een betoverende musical voor de héle familie!

De Efteling-musical Sprookjesboom, is nú op tournee door Nederland en België. Een vrolijke, interactieve familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en vele andere Sprookjesbosbewoners. Met leuke meezing-liedjes als ‘Stampen, Stampen,

Stampen’ en ‘Hout Hakken’. Zing, dans en stamp mee tijdens dit grootse avontuur!

 

Liedjes op Spotify 

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie