Sun 1 Mar 10:00 - 11:45
Geel (2+), Het Grote Kleurenballet (4+)

Kleurrijk (2+)

2-ater Producties
1 Mar
10:00 - 11:45
 • Sun 1 Mar
  10:00
  10:00 uur, Geel (2+)
  Lindenzaal
 • Sun 1 Mar
  10:15
  10:15 uur, Het Grote Kleurenballet (4+)
  Grote Zaal
 • Sun 1 Mar
  11:45
  11:45 uur, Geel (2+)
  Lindenzaal

Ontdek de wereld van theater en kunst!

Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt?  In KLEURRIJK kraakt en knispert het van de levende kunst. Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm, een unieke belevenis waarin publiek naar hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen.
 

Al in de foyer begint de ontdekkingsreis: Bezoekers onthullen een wondere wereld van kleuren en figuren, waar regels vervagen en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. Kleine en grote kunstenaars spelen met de meest fantastische objecten in dit magisch groeiende museum. Bouw je eigen totempaal van abstracte vormen, duik in een levensgrote blokkendoos of verkleed je tot vierkant of cirkel, net als de acteurs uit de voorstelling Het grote kleurenballet, en maak een foto van je eigen gecreëerde, levensechte schilderij waarin jij met je gezin de hoofdrol speelt!
In de aangrenzende zalen zijn twee theatervoorstellingen te zien die onderdeel vormen van de ontdekkingsreis:
 

Geel (2+) ‘Mime Wave’

10:00 & 11:45 uur

In Geel vinden we alle tinten geel van Vincent van Gogh terug. Met mime, livemuziek en animaties wordt het publiek meegenomen door een geel meisje en een gele muzikant in een gele wereld. Tot er een blauw meisje met een blauwe koffer verschijnt. Dat hoort natuurlijk niet! Tot ze ontdekken dat ze met geel en blauw groen krijgen en zo uiteindelijk een kleurrijke wereld creëren.

Het Grote Kleurenballet (4+)
‘Theaterstraat | Meboer & Bakker’

10:15 uur

Het Grote Kleurenballet is een feest van kleurexplosies, vormverrassingen en dansende kunstwerken. Een grote gele bal met vrouwenbenen doet een spectaculaire draai, een stoere blauwe streep met armen beweegt strak op de maat van de muziek. Een voorstelling vol hilarische en slapstickachtige momenten.

Theaterstraat | Meboer & Bakker lieten zich inspireren door het Triadische Ballet (1921) van Oscar Schlemmer. Dit is een prachtige poging om abstracte beeldende kunst, beweging en theater te combineren in een kunstwerk

KLEURRIJK is een speelse belevenis voor de hele familie waar in kunst tot leven komt. Perfect voor de jonge toeschouwer en hun (groot)ouders om zich opnieuw te verwonderen.

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie