Wed 29 Apr 14:30

DATUM VERVALLEN: Eenuf is Eenuf (6+)

Nuffe Tantes
29 Apr
14:30
  • Wed 29 Apr
    14:30
    Grote Zaal

Gespeeld en gecreëerd door de kleurrijke theatermaaksters Floor van der Poort en Irene Schouten. Met behulp van vernuftige kostuums, decors, liedjes en voice-overs van o.a. Karin Bloemen & Tony Neef, steken zij hun persoonlijke verhaal in een Nuf jasje: Durf te kiezen voor wat je écht wil! Daarnaast weten ze als geen ander op humoristische wijze in de huid te kruipen van de Nuffe Tantes!

Wat betekent dat eigenlijk, Nuf!? 

Kom erachter tijdens het verhaal van de ietwat ‘verknipte’ tweelingzussen Roosje en Greetje. Noodgedwongen hebben zij Kapsalon Den Groenerooij van hun vader overgenomen! Samen zitten de dames regelmatig met de handen in het haar en beleven ze een hoop rood-groene drama’s met de andere bewoners van Regenboogstad. 

Zo hebben ze gróte moeite huisbaas Naranja van Oranje de huur te betalen, omdat concurrente Pippa Paars álle klanten bij ze wegkaapt! Maar de dames hebben er genoeg van: “Eenuf is eenuf!”

Kleurrijk, spannend en een beetje gek!

Karin Bloemen
Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie