Tue 4 Feb 19:00 - 20:15

De Liefde begraven

Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen
4 Feb
19:00 - 20:15
 • Tue 4 Feb
  19:00 - 19:45
  Inleiding voorafgaand aan de voorstelling
  Lindenzaal
 • Tue 4 Feb
  20:15 - 21:45
  Voorstelling
  Grote Zaal

'De liefde begraven' is een soms pijnlijke dan weer hilarische theatervoorstelling over verwachtingen, onbegrip, irritaties en passie tussen exen. Zeer herkenbaar en, voor wie het wil, wellicht ook een leerschool. Het script en de regie zijn van toneel- en televisieregisseur Peter de Baan die al jarenlang het gezicht is van het tv-programma 'De vloer op'.

Wat als je, met je ex, de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven? In dit tragikomische liefdesverhaal met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen zien twee ex geliefden elkaar noodgedwongen terug. De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen, maar ook frustraties en oningevulde verlangens weer boven. Is de liefde echt voorbij? In een theaterdialoog die even confronterend als hoopgevend is, komen de twee tot nieuwe inzichten en doen ze een laatste poging om elkaar te bereiken.

Inleiding
Voorafgaand aan deze voorstelling vindt een inleiding plaats in de Lindenzaal. Tijdens de inleiding krijgt u achtergrondinformatie over de voorstelling, zodat u er met andere ogen naar kunt kijken. U dient de inleiding apart te reserveren.


Seat & Meet

Komt u alleen naar het Theater? ‘Seat & Meet’ brengt alleengaande theaterbezoekers samen. Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling kunt u terecht aan een gereserveerde tafel in de foyer. Hier wordt u begeleid door een gastvrouw van De Schalm. U kunt kennismaken met uw medebezoekers en gezellig napraten over de voorstelling.

 

Part of
Seat & Meet

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie