Vroegboekpas

Vroegboekpas
Boekt u 5 of meer voorstellingen in het komende theaterseizoen, 2019 - 2020, dan kan een Vroegboekpas (voorheen Schalmreduktiepas) voor u aantrekkelijk zijn. Deze pas kost € 10 per persoon en geeft een korting van € 1,50 of € 2,50 op de meeste theatervoorstellingen. Met één pas krijgt u de kortingsprijs voor één persoon, met twee passen voor twee personen, enzovoorts. U profiteert van vroegboekkorting op bestellingen tot en met 30 juni 2019.


Hoe werkt het?

1. Reserveer uw vroegboekpas(sen) online via deze pagina.

2. Kies ervoor om de vroegboekpas als E-ticket te ontvangen (niet als kaarten per post).

3. Rond uw bestelling helemaal af (dus met een betaling).

4. Log uit en log opnieuw in.

5. U krijgt nu automatisch een 'tag' op uw account waardoor het mogelijk wordt om voorstellingen met korting te bestellen.

6. Reserveer nu uw voorstellingen in het komende theaterseizoen 2019-2020 met korting. De korting wordt automatisch verrekend terwijl u aan het winkelen bent.Zie je in De Schalm!


Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie