FILMMAKERS GEZOCHT Veldhoven - Filmhoven

Veldhoven - Filmhoven
Dé kans om jouw film te laten zien aan een lokaal publiek!

Veldhoven – Filmhoven is een Veldhovens evenement voor filmliefhebbers en filmmakers. Iedere filmmaker afkomstig uit, of woonachtig in, Veldhoven is van harte welkom om deel te nemen aan dit evenement. Uit de ingezonden films wordt een selectie gemaakt, die op zaterdag 14 september in Theater de Schalm getoond zal worden.

Stuur je film vóór 1 juni naar evenementen@deschalm.comFilmmakers kunnen deelnemen met een bestaande film, of met een nieuwe film gemaakt voor dit evenement. De invulling van de film is geheel vrij. Creativiteit en diversiteit moedigen wij aan! Wij nemen alle onderwerpen in overweging en je kan dus ook deelnemen met bijvoorbeeld een animatiefilm, documentaire, shortfilm, stopmotionfilm, cartoon, etc. De lengte van de film moet minimaal 10 en mag maximaal 20 minuten bedragen. De film moet aangeleverd kunnen worden in DCP formaat.

Afhankelijk van de inzendingen bepalen wij of een minimum bezoekersleeftijd noodzakelijk is.

Er zullen geen prijzen of awards uitgereikt worden en er staat geen vergoeding tegenover de filmvertoning. Wel stellen wij de filmmakers in de gelegenheid om middels een Q&A bezoekers te woord te staan en een toelichting te geven over hun film. Aanwezigheid van de filmmaker op 14 september is dus noodzakelijk.