Zomersluiting

Zomersluiting theaterkassa:
De zomersluiting van de theaterkassa is van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus.
Vanaf maandag 19 augustus staan we u graag weer te woord, zowel telefonisch als aan de balie, van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur.
Vanaf 14 september is de kassa ook weer op zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur.
U kunt de theaterkassa tijdens de zomersluiting mailen op reserveringen@deschalm.com. Deze mailbox wordt onregelmatig gelezen. U kunt altijd kaarten reserveren via onze website.

Zomersluiting kantoor:
Het kantoor is gesloten van maandag 15 juli tot en met vrijdag 9 augustus.
Vanaf maandag 12 augustus zijn we van 09.00 tot 17.00 uur weer telefonisch bereikbaar op 040-2537635, van maandag tot en met vrijdag.
Voor zeer dringende zaken kunt u tijdens de zomersluiting mailen naar info@deschalm.com. Deze mailbox wordt ook in de vakantieperiode regelmatig gelezen.

Speel in de zomer het Escape Theater in De Schalm!
Spetteren en stralen op het podium als een écht idool. Een wilde droom waar iedereen weleens over fantaseert. Rijk, beroemd, glitter en glamour. Champagne, limousines en vele fans. Geprezen door iedereen. Maar hoe bereik je de top? Waarmee onderscheid je jezelf van anderen? En hoe vermijd je valkuilen als drank en hebzucht?

Wat is Escape Theater?

Escape Theater is een escape room, maar dan net iets anders. De spelopzet is hetzelfde, maar het einddoel is anders. In een uur tijd los jij met jouw team zoveel mogelijk raadsels, spellen en puzzels op, met als doel een echte ster te worden (in plaats van uit de ruimte te ontsnappen). Een leuke uitdaging voor iedereen die houdt van puzzels en quizzen!

SUMMER DEAL
*95 Euro (groepsprijs)
*inclusief borrelarrangement bij D'n Burgemister
(1 drankje p.p. + een ronde bitterballen)

Alleen in juli en augustusZie je in De Schalm!

 

 

 

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie