Workshop Vloggen voor kids

Wat is een vlog?
Vlogs (videodagboeken) zijn voor kinderen een toegankelijke manier om een kijkje te nemen in het leven van een leeftijdsgenoot (of juist iemand die net een paar jaar ouder is). Hoe gaan zij met dingen om? Wat doen ze in het weekend en welke kleren dragen ze?

Daarbij zijn vlogs een manier om informatie te krijgen op het gebied van bijvoorbeeld make-up, games of hoe je een instrument bespeeld.

Hoe ziet een workshop vloggen eruit?

Tijdens 'Het Vlogfeest' krijgen de kinderen tips om zelf een mooie video te maken. Door middel van opdrachten en grappige spelletjes gaan we aan de slag met presentatie. Hoe vertel je een verhaal dat ergens over gaat? Wat kan je, weet je of vind je leuk om aan andere kinderen te vertellen? We gaan aan de slag met het maken van films die echt bij het kind passen (en zo min mogelijk nadoen van bekende vloggers).

Maar ook, wat kun je beter niet laten zien of vertellen op camera? Wat zijn de risico's van een eigen YouTube-kanaal?

Programma

10.00 - 11.30 uur: Workshop vloggen

11.30 - 12.00 uur: Rondleiding Backstage bij De Schalm die gelijk gevlogd kan worden!


Meer informatie en reserveren via de Workshop Vloggen pagina.

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie