CityFest 2019 | De Schalm | Afterparty

Late Night Concert: Eighty Eight Band

Coverband
28 sep
23:00
  • za 28 sep
    23:00
    Grote Zaal
  • Alle servicekosten zijn bij de prijs inbegrepen tenzij anders vermeld.

Gratis toegang, vol = vol

Onderdeel van CityFest 2019: AFTERPARTY

De kern van de Eindhovense coverband Eighty-Eight is bij elkaar sinds 1994. Zij brachten vele uurtjes door in de repetitieruimte op huisnummer 88. Sindsdien heeft de band vele mooie optredens mogen doen, zoals in Paradiso, op de grotere stadspleinen van Nederland en internationaal in Frankrijk, Schotland en Singapore. En nu dus tijdens Cityfest, waar ze voor de tweede maal het late night concert op zaterdagavond in De Schalm mogen verzorgen.

De garderobe is bewaakt en betaald deze avond. Kosten: 1 euro per jas.
 

 

Eighty-Eight brengt een energieke show waarin actuele hits in hoog tempo afwisselen met lekkere nummers uit het verleden. De dansbare en meezingbare nummers worden neergezet met meerstemmige zang, een strak combo en echte blazers. Een zanger op de bar, blazers in de zaal of een gitarist in de lucht: bruisend enthousiasme en verrassing is waar Eighty-Eight bekend om staat. Het dak moet eraf!

Onderdeel van:
CityFest 2019

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie