Kerstconcert

Just Us
zo 16
december

Just Us brengt een veelzijdige Kerst repertoire met enkel de stem als instrument, perfect a capella gezongen en gebracht met een vleugje humor. Dit concert grijpt aan, nodigt uit en zindert nog lang na! Just Us brengt muziek in de lijn van de Swingle singers, Real group, Pentatonix en OG3NE (maar dan zonder begeleiding). Van klassiek tot modern, van ingetogen ballads tot Big Bands, Just Us zal u verrassen, met uw ogen dicht of op het puntje van uw stoel!

Just Us, bekend om de perfecte a capella samenzang van de 14 zangers en zangeressen bestaat al 30 jaar. Deze toonaangevende groep heeft haar stempel gedrukt op de vocale lichte muziek in Nederland. Vele prijzen, nationaal en international vielen haar ten deel. De hechte groep zangers en zangeressen komen uit Zuid Oost Brabant en Limburg en staan onder leiding van dirigent Angelo Smulders. Het zingen van Close Harmony vergt intensieve samenwerking tussen de zangers en heeft ertoe geleid dat Just Us tot een hechte groep is uitgegroeid. Ook de reizen naar ondermeer Ierland, Italië, Denemarken, Zuid-Korea en China hebben daar uiteraard toe bijgedragen.

U zult genieten van verrassend repertoire en bekende pareltjes in een nieuw jasje. In deze symbiose van beeld en geluid bent u niet langer een passieve luisteraar!


Angelo Smulders
Dirigent Angelo Smulders is mede oprichter van Just Us en geeft al 30 jaar leiding aan de groep. Geïnspireerd door m.n. de Swingle Singers heeft hij Just Us gemaakt tot wat het nu is. Naast de muzikale leiding is Angelo regelmatig actief als Jurylid bij korenfestivals voor lichte muziek. Angelo en Just Us- lid Maarten de Bekker schrijven regelmatig arrangementen of bewerkingen voor Just Us.