Rockacademie meets De Schalm (reprise)

Forever 27

Rockacademie
za 22
december

Jimi Hendrix, Robert Johnson, Janis Joplin, Brian Jones, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse, allemaal behoren ze tot de Club van 27: iconische popmusici die op 27-jarige leeftijd zijn overleden. Nog altijd hebben ze allemaal veel betekenis voor de nieuwe generatie muzikanten. Met Forever 27 brengt de Rockacademie een eerbetoon aan de te vroeg gestorven iconen. Een achtkoppige band, met de nieuwe generatie topmusici, brengt herkenbare songs en een origineel repertoire. Forever 27 is een volwaardige muziektheatervoorstelling met een verteller, historisch beeldmateriaal, markante anekdotes en verhalen over de donkere kant van beroemd zijn.

De voorstelling is geschreven door de kersvers afgestudeerde Rockacademiestudenten Thomas Pieters en Alex Bergman. De Belgische regisseur Tim Goditiabois (winnaar Leids Cabaret Festival) werd aangetrokken om alle elementen tot één geheel te smeden. Na een geslaagde en vrijwel volledig uitverkochte tour (17/18) staat Forever 27 ook dit seizoen weer op de planken!

Kortom: Een avond vol verhalen over het muzikantenleven met live uitgevoerde muziek van o.a. Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse en vele anderen. Een trip down memory lane!