Kom hier dat ik u kus

Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos e.a.
18 apr
20:15

De tweede roman van de populaire Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck werd binnen een week na de verschijning een bestseller en inmiddels zijn in Nederland meer dan 400.000 exemplaren verkocht.

Kom hier dat ik u kus is een aangrijpend verhaal over beschadigde mensen die ongewild zelf ook weer mensen beschadigen. Over de liefde, geheimen, eenzaamheid, de zoektocht naar identiteit en het lef om jezelf te redden. Het verhaal volgt Mona als kind, als twintiger en als dertiger. In de toneelbewerking wordt deze hoofdrol op bijzondere wijze vertolkt door twee actrices.

Een topcast met onder anderen Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos speelt dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen.

Combideal in samenwerking met Literair Café Veldhoven
Combineer uw entreeticket voor dit toneelstuk met een bezoek aan het Literair Café van Bibliotheek Veldhoven, Museum 't Oude Slot en Bruna Veldhoven. Op zondag 16 juni is Griet op de Beeck te gast in het Literair Café Veldhoven. Meer informatie vindt u hier

Als u zowel deze voorstelling als het Literair Café wilt bezoeken, kunt u een combinatieticket bestellen. U betaalt dan in totaal 30 euro. Combikaarten zijn te reserveren via 040-253 35 78, reserveringen@deschalm.com of aan de balie van de Theaterkassa. Online reserveren voor deze actie is helaas niet mogelijk.