Lueke binge

Angela Groothuizen
25 apr
20:30

Deze voorstelling is verplaatst van de Lindenzaal naar de Grote Zaal. U kunt gewoon reserveren in de huidige zaalplattegrond, maar uw plaatskeuze is dus niet bindend. De keuze voor een plaats in de Grote Zaal is vrij, u kiest op de avond van het optreden uw eigen plaats. 

‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 15 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters groot zijn is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.

In Lueke binge bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller grijpt je bij de kladden met een mooi verhaal en beeldschone liedjes.

 

Na een pauze van twee seizoenen komt Angela met een meeslepend nieuw theaterprogramma, samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen. Ze hebben wat te vieren, na 25 jaar in de theaters met elkaar.
Maar Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da’s zonde van de tijd. Voorwaarts!
 

Toch, hoe nu verder? Met een beetje mazzel heeft ze nog een derde deel van haar leven voor haar liggen. Tot dusver was het allemaal behoorlijk ‘luek’, maar niet alles is gelukt. En ze heeft nog genoeg dromen die uit mogen komen.

 

 

Programma

https://twitter.com/angelagroothuiz

https://www.facebook.com/angelagroothuizen/

https://www.instagram.com/angelagroothuizen/