Kom maar op

Rob Scheepers
6 jun
20:15

In verband met de verschuiving van het speelschema binnen de eredivisie heeft Rob Scheepers besloten een extra voorstelling in Theater de Schalm te spelen op donderdag 6 juni.
Rob legt het graag zelf even aan je uit in de video hieronder, getiteld: 'Emotionele brief aan de KNVB'Rob Scheepers’ zijn leven nam een wonderlijk scherpe wending. Hij werkte als marketeer toen hij werd gevraagd om een nieuwjaarsconference te maken waarmee hij prompt alle zalen beneden de rivieren meermaals uitverkocht. Hij mocht aanschuiven bij DWDD én Jinek, was de Brabantse ster van de onelinershow Padoem Patsss en zijn landelijke debuutprogramma sloot hij af in het prestigieuze DeLaMar in Amsterdam. Nu is Rob – na André van Duin en Jos Brink – vaste columnist van de Privé en is hij wekelijks te horen op Radio Veronica.

Na deze transformatie realiseert de cabaretier uit Sterksel (NB) dat het tweede deel van zijn leven begonnen is. In zijn tweede theatersolo vertelt Rob op scherpe, herkenbare en hilarische wijze over het dagelijks leven en de verrassende wenteling die het leven zomaar kan nemen. Of Rob daar helemaal klaar voor is? ‘Kom maar op!’

Rob: “Heb je nog tips?”

André: “Nee joh, ga je gang en ga zo door. Of zorg dat je de Staatsloterij wint!”

(André van Duin in de Telegraaf)