Levensles

Peter van Uhm
do 14
maart

Peter van Uhm is een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij wordt als voormalig Commandant der Strijdkrachten wereldwijd geroemd om zijn leiderschapskwaliteiten. Meer dan 1 miljoen mensen bekeken zijn TEDx optreden.

Hij groeide op als bakkerszoon en heeft het gebracht tot generaal. In dit theatercollege 'Levensles’ vertelt hij over de dingen in het leven die hem hebben gedreven, en die ook nu in de samenleving zo broodnodig zijn. Waarden als respect, vertrouwen, elkaar proberen te begrijpen voordat je een mening vormt en je verantwoordelijkheid nemen.

Vanuit zijn kennis en ervaring inspireert hij jong en oud om zich af te vragen waar jij in het leven voor staat en wat jij in het leven wilt bereiken. Hij doorspekt zijn college met verhalen uit de praktijk van 40 jaar leiding geven onder soms moeilijke en risicovolle omstandigheden. Hierbij laat hij ook zien hoe hij met het verlies van zijn zoon Dennis is omgegaan. Uiteindelijk word je een spiegel voorgehouden, maar is er ook volop de gelegenheid vragen aan Peter te stellen.