Ga mee op zoek naar de Petto di Fortuna?

PIRATES

TOP Muziektheater Veldhoven
29 jun
-
30 jun
Data & tickets

De musical gaat over één van de meest gestelde vragen van deze tijd: hoe word je gelukkig?

Drie concurrerende groepen, bestaande uit legendarische piraten, revolutionairen en adellijke Engelsen, gaan op zoek naar Petto di Fortuna, ofwel: de schat van geluk. De schatkist staat op een onbewoond eiland ergens in de Caraïbische zee en de inhoud geeft de vinder het grootste geluk dat hij kan krijgen. Wat het grootste geluk is weet niemand, maar iedereen heeft er zo zijn eigen ideeën over. Op hun tocht komen ze spannende uitdagingen tegen, zoals een zeemonster, ondode piraten en een epische storm.

In de productie ‘Pirates’ worden toepasselijke popliedjes gezongen (denk aan artiesten als Little Mix, Do en Bobby McFerrin), wordt gebruik gemaakt van musicalmuziek (uit o.a. Hamilton, Spamalot & the Wild Party) en van twee zelf geschreven songs.

CJP
Ben je in het bezit van een geldige CJP-pas? Dan kan je aan de theaterkassa, op vertoon van je CJP-pas, een ticket kopen met korting. Je betaalt dan € 15,00 in plaats van € 17,50.
 

Try-out
Voor iedereen die kennis willen maken met musical, voor een vriendelijk prijsje!

Een try-out is een proefvoorstelling waarin er voor de laatste keer wordt geoefend voor de echte voorstelling. Het kan dus zijn dat het licht/geluid nog niet helemaal op orde is of dat de regisseuse de voorstelling even stopt om te verbeteren.