Veldhoven Verbindt 2019

20 jun
19:30

Veldhoven Verbindt
Veldhoven Verbindt is een platform van alle Veldhovense netwerk- en serviceclubs, ondernemersverenigingen en de gemeente Veldhoven. Doel van de samenwerking is van elkaar te leren, elkaar te inspireren, elkaar regelmatig te ontmoeten en de agenda’s op elkaar af te stemmen zodat een duurzame verbinding ontstaat. Veldhoven Verbindt wil informeren en inspireren en biedt de mogelijkheid om tijdens een borrel met elkaar in contact te komen.
 

Na een daverend succes komt Veldhoven Verbindt met een tweede editie
Dit evenement vindt wederom plaats in Theater de Schalm, op donderdag 20 juni 2019.
Het evenement is voor alle Veldhovenaren (jong of ouder) met een (grote of kleinere) onderneming óf een ondernemende instelling en hun partners.


Programmering

Tijdens het evenement in Theater de Schalm spreken onder meer Wim van der Leegte, mede-eigenaar van VDL Groep, en Veldhovense burgemeester Marcel Delhez.
Laat je verrassen tijdens de uitreiking van de prijs “Veel Belovend Ondernemer van het jaar” die voor het eerst wordt uitgereikt. Deze prijs is een samenwerking met de Veldhovense ondernemers trofee.


Sponsoring

Er zijn diverse sponsorpakketten beschikbaar deze staan uitgewerkt op onze website www.VeldhovenVerbindt.nl voor bestellingen en voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@VeldhovenVerbindt.nl


Deelnemers

Aan Veldhoven Verbindt nemen de volgende organisaties deel: VOC: Veldhovens Ondernemers Contact, JONG! Veldhoven, Rotary Eindhoven- Veldhoven, Lions Club de Keersop, Drukke Dames Netwerk, Vereniging Ondernemers Citycentrum, HOG De Kempen, Ronde Tafel Veldhoven, Ladies Circle de Kempen, Parkmanagement Veldhoven, Ondernemersvereniging Veldhoven Dorp en de gemeente Veldhoven.