Passione Italiana

Petra Berger & Amici
22 sep
20:15
  • zo 22 sep
    20:15
    Grote Zaal
  • Alle servicekosten zijn bij de prijs inbegrepen tenzij anders vermeld.

Zangeres Petra Berger neemt je in PASSIONE ITALIANA mee naar de ziel van Italië.
Ze wordt geroemd om haar kristalheldere stem en de schijnbaar moeiteloze wijze waarop ze klassiek repertoire combineert met lichte muziek. Op haar met goud en platina bekroonde albums zong zij veelvuldig in het Italiaans en bracht daarmee een grote schare fans in vervoering.

In dit theaterconcert zingt Petra Berger nummers van haar gloednieuwe cd PASSIONE ITALIANA en befaamde Italiaanse aria’s, pophits van componisten als Riccardo Cocciante en bewerkingen van bekende thema’s uit films zoals 'Once Upon a Time in the West' van Ennio Morricone.

Petra wordt begeleid door een liveband met veelzijdige Italiaanse en Nederlandse musici.

Beleef het betoverende Italië van Petra Berger in PASSIONE ITALIANA.


Seat & Meet

Komt u alleen naar het Theater? ‘Seat & Meet’ brengt alleengaande theaterbezoekers samen. Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling kunt u terecht aan een gereserveerde tafel in de foyer. Hier wordt u begeleid door een gastvrouw van De Schalm. U kunt kennismaken met uw medebezoekers en gezellig napraten over de voorstelling.
 

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie