De Rovers (3+)

Meneer Monster
2 jan
14:30

 De nieuwe Meneer Monster familievoorstelling. Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Kleur is nog maar zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. De Rovers zijn vastbesloten om terug te krijgen wat ze zijn kwijtgeraakt en zetten alles op het spel om ieders leven weer wat meer kleur te geven.

Na succesvoorstellingen als De Gruffalo, Over een Kleine Mol, de Fantastische Meneer Vos en De Waanzinnige Boomhut brengt Meneer Monster nu een nieuw visueel spektakelstuk. Op vernufti-ge wijze combineert Meneer Monster fysieke visuele comedy met een magische en grafische we-reld. Geïnspireerd door cartoons, actiefilms en games heeft Meneer Monster alles uit de kast ge-haald om een theaterbelevenis van formaat te maken

De Rovers is een tekstloze voorstelling (language nog problem) boordevol livemuziek van Erik Hof-land (bekend van Fantastische Meneer Vos).

De Rovers is geregisseerd door de oorspronkelijke regisseur van de Australische 13 Story Treehou-se productie en is een samenwerking met NORPA Northern Rivers Performing Arts uit Lismo-re Australië.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.