Kostuumdrama met Keira Knightley

FILM: Colette

Keira Knightley, Eleanor Tomlinson, Fiona Shaw, Dominic West
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Seks
  • Grof taalgebruik
9 okt
20:00
  • wo 9 okt
  • Alle servicekosten zijn bij de prijs inbegrepen tenzij anders vermeld.

Het waargebeurde verhaal van Colette begint wanneer ze als simpel plattelandsmeisje rond 1900 als jonge bruid van de beroemde, maar berooide schrijver Henri ‘Willy’ Gauthier-Villars haar entree maakt in de Parijse high society. Verveeld met haar nieuwe bestaan schrijft ze dagboeken vol met haar seksuele fantasieën, die uiteindelijk onder Willy’s naam gepubliceerd worden als de novellereeks Claudine. De sensuele verhalen zijn een hit, en Willy en Colette groeien uit tot het bekendste koppel van Frankrijk. Tot Willy haar op een dag verraadt.

 

Voordelig naar de film? Dat kan met één van onze filmseries
Serie 1: Voor de serie met alle 13 films betaalt u €65,00 (€5,00 per film). U kunt zelf kiezen of u de serie op dinsdag- of woensdagavond wilt. Mocht het tijdens het seizoen soms beter uitkomen om op de andere dag te gaan (wel dezelfde film) dan kunt u uw kaartje vooraf omruilen bij de theaterkassa.

Serie 2: Wilt u gemiddeld één keer per maand naar de film dan betaalt u voor 7 films €45,50 (€6,50 per film). U kunt zelf 7 verschillende films uitkiezen. Mocht tijdens het seizoen een andere datum beter uitkomen dan kunt u uw kaartje vooraf omruilen bij de theaterkassa.

Één van de bovenstaande series boeken? Stuur een mailtje naar reserveringen@deschalm.com.

Regie
Wash Westmoreland
Cast
Keira Knightley, Eleanor Tomlinson, Fiona Shaw, Dominic West
Speelduur
111 min
Jaar
2018
Land
VS, Verenigd Koninkrijk
Taal
Engels
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Seks
  • Grof taalgebruik
Onderdeel van:
Schalm Cinema

Een allesbehalve stijf kostuumdrama, waarin het Parijs van het fin de si├Ęcle ineens niet zo ver weg lijkt. Westmoreland maakt het verhaal op onnadrukkelijke wijze actueel.

de Volkskrant - Floortje Smit
Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie