Vrij Land

Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso'
20 sep
20:15

Deze voorstelling is onderdeel van het project '75 jaar Vrijheid'

‘Vrij Land’ is een groots theatraal concert over vrijheid. Wij genieten er dagelijks van, maar wat betekent vrijheid eigenlijk? Het publiek wordt meegevoerd in een poëtisch verhaal over de wortels van onze samenleving en hoe wij samen de wereld draaiende houden. Live verteld en gezongen, ondersteund door de voltallige KMKJWF, dat een verrassende mix van bekend klassiek repertoire én nieuw gecomponeerde muziek speelt. 

Historische archiefbeelden, en speciaal voor de voorstelling gecreëerde video-content, laten zien hoe trots wij mogen zijn op ons land. Vrijheid is niet altijd vanzelfsprekend. Vanavond vieren wij onze vrijheid en eren we de mensen die hier verantwoordelijk voor zijn. Een initiatief van Stichting de Koninklijke Landmacht en de stichting Nederlandse Veteranendag, onder leiding van chef-dirigent majoor Tijmen Botma.

De entreeprijs (inclusief koffie of thee bij ontvangst) is € 6,50.

Welkom
Leuk dat je er bent! We gebruiken cookies om jouw bezoek aan onze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld je persoonlijke instellingen en gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in ons webverkeer. We gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie