Vrij Land

Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso'
20 sep
20:15

Deze voorstelling is onderdeel van het project '75 jaar Vrijheid'

‘Vrij Land’ is een groots theatraal concert over vrijheid. Wij genieten er dagelijks van, maar wat betekent vrijheid eigenlijk? Het publiek wordt meegevoerd in een poëtisch verhaal over de wortels van onze samenleving en hoe wij samen de wereld draaiende houden. Live verteld en gezongen, ondersteund door de voltallige KMKJWF, dat een verrassende mix van bekend klassiek repertoire én nieuw gecomponeerde muziek speelt. 

Historische archiefbeelden, en speciaal voor de voorstelling gecreëerde video-content, laten zien hoe trots wij mogen zijn op ons land. Vrijheid is niet altijd vanzelfsprekend. Vanavond vieren wij onze vrijheid en eren we de mensen die hier verantwoordelijk voor zijn. Een initiatief van Stichting de Koninklijke Landmacht en de stichting Nederlandse Veteranendag, onder leiding van chef-dirigent majoor Tijmen Botma.

Deze voorstelling is vooralsnog niet reserveerbaar. De entreeprijs (inclusief koffie/thee) zal op een later moment bekend worden gemaakt. Heeft u interesse dit concert te bezoeken, stuur dan een mail aan reserveringen@deschalm.com. Wij houden u dan op de hoogte als er ontwikkelingen rondom dit concert zijn.