Vrienden van De Schalm

De Vereniging 'Vrienden van de Schalm' is een snel groeiende groep theaterliefhebbers die De Schalm een warm hart toedraagt en daarmee het culturele leven in Veldhoven ondersteunt. Met de hulp van vrienden kan het theater bijzondere projecten of initiatieven tot stand brengen. De Vrienden kiezen elk seizoen een concreet doel voor de vriendendonaties. 

Samenwerking met jongeren
De Vereniging Vrienden wil zich komend theaterseizoen (2018/2019) vooral richten op jongeren. De jeugd heeft de toekomst en er zijn tal van projecten denkbaar waar het stimuleren en ontwikkelen van nieuw talent, kunsteducatie en een eerste kennismaking met het grote podium wat extra ondersteuning verdient. De Vrienden zien dat als waardevolle investering voor een gezonde toekomst en voor De Schalm!

Vriend worden (of vragen)? Mail even naar vrienden@deschalm.com.

Wij hopen ook jou als Vriend van De Schalm te mogen verwelkomen!
Je betaalt 30 euro voor 1 persoon en voor elk volgend persoon op hetzelfde adres betaal je 20 euro. Een hoger bedrag inleggen naar keuze is mogelijk. Het Vriendenlidmaatschap loopt jaarlijks van 1 mei tot en met 30 april (tussentijds instromen is mogelijk). Het lidmaatschap wordt per jaar automatisch verlengd.

Vriendenvoordeel
Als Vriend kan je natuurlijk ook rekenen op leuke voordeeltjes:
– Eerste keuze uit voorstellingen in seizoen 2018/2019
– Een Vroegboekpas (ter waarde van €10 - geldig in het voorseizoen) 
– Eenmaal per jaar exclusieve Vriendenavond (incl. ledenvergadering en meet & greet)
– Tweemaal per jaar digitaal Vriendenbulletin
– Tweemaal per jaar kennismaking met ‘nieuw talent’: bezoek een ‘onbekende’ artiest met korting
– Uitnodiging tot het bijwonen van de gratis previewavond voor vaste bezoekers

Vereniging Vrienden van De Schalm
Om de belangen van de Vrienden en de ingelegde gelden beter te behartigen is besloten tot oprichting van een Vereniging Vrienden van De Schalm. Tijdens de ledenvergadering op dinsdag 14 februari 2017 zijn de statuten vastgesteld en de bestuursleden benoemd.

Vanuit De Schalm zijn Nancy van Dijck, Sjoert Bossers en Linda Heemstra betrokken bij de Vereniging Vrienden van De Schalm.