Jouw voorstelling

Theater de Schalm vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijk krijgt om zichzelf te laten zien, zowel amateurs als professionals. Daarom biedt Theater de Schalm met haar voorzieningen een professioneel podium aan de amateurkunst van regio Veldhoven. Al jaren lang komen er diverse gezelschappen in ons theater, zoals basisscholen, middelbare scholen, toneelverenigingen, koren, muziekverenigingen en dansscholen.

Theater de Schalm biedt naast het podium ook een ondersteunende rol. Door actief mee te denken over het product, over de marketing- en verkoopopties en over technische mogelijkheden helpen wij deze gezelschappen succesvol te worden.

Speciale Gelegenheden 

Trouwerij
Wil je in de echt verbonden worden op het podium van het theater of je trouwfeest vieren op een toplocatie in Veldhoven? Theater de Schalm is met haar centrale ligging, mooie (theater)zalen en technische topteam zeer geschikt voor jouw privé-evenement. Onze medewerkers denken graag met je mee hoe we jouw speciale dag onvergetelijk kunnen maken!


Herdenkingsdienst/uitvaarten

Onze theaterzalen worden ook ingezet voor herdenkingsdiensten en uitvaarten. Diverse uitvaartondernemingen uit de regio zijn bekend met onze locatie. De Schalm heeft ervaring met het ontvangen van grote groepen. Daarnaast beschikt de Schalm over uitstekende technische faciliteiten om met licht, beeld en geluid heel goed de juiste sfeer creëren. Ons team zorgt ervoor dat de nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie op de dag zelf, zodat zij zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is tijdens deze dag.

Receptie / Borrel

Verwelkomd worden met een welkomstdrankje en in een sfeervolle ruimte samen zijn. Is er iets te vieren, maar weet je niet waar je terecht kunt? De Schalm heeft twee prachtige foyers waar je een receptie of een borrel kunt houden. We kunnen de foyers ook kleiner maken als je met een kleinere groep bent. Hoe dan ook, we zorgen voor een ongedwongen en gezellige sfeer tijdens jouw receptie of borrel!