Eitje (3 t/m 6 jaar)

Grote Mensen
Kinderen tot en met 12 jaar gratis
Mon 21 Apr '25 14:30 - 15:15
Mon 21 Apr '25
14:30 - 15:15
  • Mon 21 Apr '25
    14:30 - 15:15
    Lindenzaal

Kinderen t/m 12 jaar bezoeken deze voorstelling gratis! 
Klik hier bij vragen over de bestelling van deze jeugdtickets.

Stel je voor: een actiefilm, maar dan in het echt. Met één van de saaiste actiefiguren ooooit. Een eitje waar niemand aan mag komen, we herhalen, niemand. Een saai eitje dus.

Een saai eitje bewaakt door twee oersaaie suppoosten in een museum. (Suppoosten zijn saaie bewakers van kunstobjecten, en kunst is…. Ehm nou ja, dat vertellen we nog wel een keer.) En net als het zo saai begint te worden dat je in slaap valt, zitten we midden in een achtervolging. Twee droogkomische, saaie mimers bewaken de actieheld: Eitje. Met minimale middelen en veel huis-, tuin- en keukenmagie toveren ze zichzelf, elkaar en het eitje weg. Gevaarlijk wordt het zeker, dus probeer dit ook thuis.

Mensen zeggen weleens: “Grote mensen zijn kinderen die gestopt zijn met spelen.” weten zij veel. Wij zijn grote mensen. En wij spelen wél. We hebben al een hoop meegemaakt, we snappen alles ondertussen wel en dat zullen we eens even laten zien.

Grote mensen maakt theater voor kleine mensen. Beeldende, woeste, droogkomische voorstellingen met slapstick en houtje- touwtje decors over serieuze kleine en grote-mensen-vragen.

Grote mensen bestaat uit: Lisa Groothof, Dwayne Toemere en Yannick Greweldinger.